Van renovatie tot sleutel-op-de-deur concepten

Over ons

MV-projecten is vertrouwd met een brede waaier aan diensten in de bouwsector, onze specialisatie ligt in het plaatsen van ramen en deuren, vastgoedontwikkeling, werfcoördinatie en vastgoedbeheer.

MV-projecten kan uw partner zijn in verscheidene facetten van de bouw, buiten werfcoördinatie hebben wij eigen mensen voor productie en plaatsing van ramen en deuren in aluminium, hout en PVC. Wij nemen projecten in het algemeen aan, met grondig advies vooraf, zodat alle partijen met een gerust gevoel de werken kunnen aanvatten en afronden.

Vastgoed is en blijft een passie van beide zaakvoerders, zo werken wij vanuit ons kantoor te  Antwerpen op de aan- en verkoop van allerlei vastgoedobjecten en kunnen wij uw partner zijn bij verkoop, verhuur en beheer van uw vastgoed.


Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte op maat, wij komen graag bij u langs voor het nodige advies.

Ramen en deuren

     U wenst een beter wooncomfort en een lager energieverbruik, dan is het interessant om nieuwe ramen te plaatsen. De hedendaagse kwaliteit van profielen en beglazing is enorm verbeterd. Wij maken graag een afspraak ter plaatse om u bij te staan met het nodige advies, wij meten uw ramen op en bezorgen u binnen de week een offerte op maat. Wij kunnen zowel hout, pvc als aluminium aanbieden, elk materiaal heeft zijn specifieke kenmerken.

èWij kunnen de werken volledig aannemen, zoals het verwijderen en afvoeren van bestaande ramen, het plaatsen en isoleren van nieuwe ramen, de buitenafwerking met siliconen. Eveneens kunnen wij de afwerking aan de binnenzijde verzorgen met hout of stucwerk. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken voor enkele van bovenstaande aspecten.

Voor meer info kan u ons steeds contacteren. Kijk alvast eens bij onze referenties om een beeld te krijgen van onze werkwijze.

ramen - hout

HOUT

Traditioneel en warm!
Alles op maat gemaakt van grenen en eik tot padouk.

ramen - pvc

PVC

De ramen van de toekomst!
Wij werken oa met Veka, Salamander en Brugmann profielen.

ramen - aluminium

ALUMINIUM

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk!
Wij werken oa met Aliplast ramen voor een verhoogde comfort beleving.

Gratis advies bij jou thuis?

Kan je niet kiezen tussen pvc, aluminium of hout? Wens je meer informatie?
Maak vandaag nog een afspraak voor gratis advies bij je thuis.